Gjemmer bort fettet (mylifemyhome)

Gjemmer bort fettet

I går skrev jeg ett innlegg der jeg ønsket å gå ned en del kilo i løpet av en uke og at jeg ved hjelp av Nutrilett shake kuren skal klare å gå ned 8 kilo innen sommeren. Har jo helst lyst å gå ned 8 kilo så fort så mulig egentlig, for er bare så luta lei hele denne magen som følger etter meg overalt. Er jo selvfølgelig ikke bare magen jeg ønsker å få mindre av, men skulle gjerne ønsket meg punkt-slanking om det gikk ann. For da hadde jeg slanket magen, lårene, ansiktet, overarmene og litt på brystene. Rumpen ville jeg i alle fall ikke slanket, for der er det ikke så mye å ta av. Men sånn er nå bare kroppen min og jeg har godtatt det. Stor mage og store naturlige bryster (som jeg er veldig fornøyd med) og liten rumpe. Ikke akkurat en kropp hvor fettet er jevnt fordelt nei, haha. Men jeg er i alle fall 100 % ekte og det er kanskje noe å være stolt av i disse tider?.

 


Merkene på magen min er fra buksen som sitter ganske så klister på meg når den er lukket. Har vært heldig å sluppet unna strekkmerker ved graviditet. Har litt akkurat rundt navlen som nesten ikke er synlig og litt på lår og rumpe. Men de er lyse og fine ettersom jeg fikk de da jeg var gravid med datteren min for snart 18 år siden.


Aaahhh... er så kjekt med slike bukser som bare kan gjemme alt fettet bort. Pakke det inn, lukke igjen og kaste nøkkelen..


Se her.... Nesten ikke synlig.

Men jeg gleder meg noe sykt til å komme ned i ønsket vekt og gå med akkurat de klærne jeg ønsker og ikke de klærne som må skjule og pakke bort.
Var faktisk til en plastisk kirurgi konsultasjon for ca 1 år siden. Følte for å undersøke muligheten til å få vekk denne magen på en enklere måte. Tenkte jo først og fremst på fettsuging og at det ville ordne opp i "problemet". Men fikk vite at jeg har ett veldig stort muskelsprik på magen og at den ikke klarer å holde alt på plass. Er litt som en brokk, på den måten at magemuskelen min ikke kan holde inne magen (alt av magesekk, tarmer osv) og at den dermed "faller" ut. For å ordne dette måtte jeg sy sammen muskulaturen og det var laaaangt ifra en levelig sum for meg og min lommebok, for å si det mildt. Informerte han om at da tar jeg heller å går inn for å slanke den vekk. Fikk da beskjed om at dette problemet vil bli mer synlig om jeg blir slankere. Så det blir jo nesten spennende å se etter hvert som jeg går ned i vekt. Hvordan denne magen min vil komme til å se ut.

Bestemte meg i alle fall for å ta dere med på veien mot en slankere meg og kommer dermed til å oppdatere dere med både info og bilder underveis.

Metoden jeg har valgt å bruke er 2 ukers dietten fra Nutrilett. Grunnen til det, er at samboer får kjøpt disse til innkjøpspris på jobben og at det er lovet en raskt vektreduksjon. De følger prinsippet VLCD (det betyr "Very Low Calorie Diet") som minsker mengden kalorier du spiser. Du bytter ut én eller flere måltider til Nutriletts produkter og dermed får du i deg så lite kalorier at du ender med å gå ned vekt. Selv skal jeg drikke KUN shake i først 1 uke før jeg skal spise mat i barnedåpen på kommende søndag. Deretter tar jeg meg en uke til på kun shake, før jeg avgjør hva jeg gjør videre. Mulig jeg går for 3 uker, men om ikke begynner jeg å spise en shake mindre etter 2 uker og erstatte den med normal middag. Slik jeg vil holde på frem til sommeren eller til ønsket vekt, som er 60 kilo. Så følg meg gjerne på veien mot en slankere meg. Jeg gleder meg i alle fall til å se resultatet. For det er ikke snakk om noe annet altså. Kiloene skal av kroppen min uansett

 


Her er innlegget: Ned 8 kilo på 1 uke


 • 20.03.2017 kl.23:24
  Har gått ned snart 11kg på 9månder , å fått strammere kropp , begynte med styrke trening og lager kostholdsplan vær uke(ikke diett) bare vanlig mat, mengde er også redusert. Spiser også litt søtt å slikt av og til. 70%er kosthold og 30% trening. Styke trening er bra om man vil gå ned i vekt, kroppen forsetter å forbrenne etter trening også. Folk som går på dietter å går raskt ned kan ende med å gå raskt opp også at man kan legge på seg enda mer, anbefaler om du skal holde vekten så 1 kg i måneden for å få en tynnere kropp tar tid, men det vil også gjøre at du blir nede også men du vet sikkert alt dette. Men ja trenger ikke å lide for skjønnheten 😉
  20.03.2017 kl.23:57
  Anonym: Takker for gode tips :). Men det fungerer dessverre ikke for meg. For jeg vet rett og slett ikke hvor mye eller hvor lite jeg skal spise. Dermed ender jeg som oftest opp med å spise for lite. Har vært på sparebluss lenge og nå jeg da spiser mer går jeg først ned og så opp. Gikk opp fra 65 til 68 i julen siden jeg hadde vært på sparebluss frem til jeg spiste mye i julen. Så for meg tror jeg disse shakene er helt supre. For her er det dosert for meg og jeg trenger bare å følge "oppskriften". Prøver nå i alle fall ut dette først og så ser jeg :)
  Ønsker deg en god natt videre.
  20.03.2017 kl.23:25
  Wow, synes du ser helt fantastisk ut jeg :) Stå på videre !

  Mvh Drahjelp !

  Sjekk gjerne ut bloggen min på;http://www.drahjelp.blogg.no
  20.03.2017 kl.23:54
  Drahjelp: Oi... tusen takk. Så utrolig deilig å høre.
  21.03.2017 kl.00:25
  Veldig, VELDIG bra! Du er tøff, du! Virker både ærlig og ekte. Og enda mere (positivt) til :)

  Sov godt ^^

  /TK
  27.03.2017 kl.09:11
  kongecamping: Tusen takk :) Setter jeg veldig pris på å høre.


  Skriv en ny kommentar

  mylifemyhome

  Velkommen til min side. Jeg er jente i 30 årene som bor i ett koselig lite hus sammen med kjæresten min og våres 5 barn. (Vi har ingen barn sammen). Blogger om hverdagen, mote, oppussing og interiør. Send meg mail på "mylifemyhome@outlook.com", om du ønsker kontakt.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits