Svelge sæd - pusse tenner (mylifemyhome)

Svelge sæd - pusse tenner


 

I går kveld, (eller passer det kanskje bedre å si natt, siden klokken var over tolv) ble jeg liggende i sengen med tanker jeg har hatt en del ganger før. Samboer hadde akkurat sovnet glad og fornøyd, innrullet i dynen sin med kun litt av hodet synlig. Haha, jeg synes han er verdens herligste når han hver kveld legger seg til for å sove. For da blir han litt som en fugl som lager redet for natten. Hodet skal graves ned i en grop i puten, han må ligge på siden og dynen dekker absolutt hele kroppen utenom selve toppen av hodet og ansiktet. Stort sett med ryggen til meg når han skal sove. Men om natten snur han seg ofte mot meg eller på rygg. Vi er litt rare der begge to. Vi kan kose og være nære i sengen. Men når vi skal sove, må vi begge under hver sin dyne og ofte ligger vi med ryggen til hverandre. Jeg med min store hotellpute og dynen mellom beina. Han med normal pute og innrullet i dynen. 

Men tilbake til tankene mine. Sex er jo litt tabu å snakke om. Vi vet jo at stort sett alle har det, men vi vil jo ikke høre om det. Rett og slett fordi det er for privat og ingen andre har noe med det. Om noen velger å prate om det, ligger stempelet ofte klar med ordet "oppmerksomhetsyk", "horete", "klikkhore", "sexfrik" og mye annet. Noen kommer unna med å skrive og snakke om det uten å få stempel på seg. Det kommer nok ann på hvordan det blir gjort, hvor det blir gjort og med hvem. Og da snakker jeg ikke om selve sexen, men det å snakke om sexen altså, haha. 

Meg og samboer har sex... det kom nok ikke som noen overraskelse. Vi er jo voksne begge to, er kjærester og samboere. Hvor ofte, hvilken stillinger og sånt kommer jeg ikke til å skrive om. Fordi det er jo tross alt privat og mellom meg og min kjære. Men kan avsløre at jeg enda ikke har sagt nei til han en eneste gang, haha. Beklager, men jeg måtte bare. Vi lever nok som flertallet av barneforeldre når det kommer til sex. Det er stort sett enten på kveld, natt eller morgen. Det er heller ikke hver dag og ofte må vi være stille for å ikke vekke barna. Kan alikevel trygt si at det er det beste jeg har hatt og at jeg ikke har hatt det så godt med noen andre før. Tror det rett og slett er fordi vi har en avslappet atmosfære rundt det. Det er liksom ingenting som er forventet eller noe som en føler en MÅ gjøre. Tidligere har jeg vært i forhold der jeg visste at det var forventer hver kveld og da kommer en ofte inn i en dårlig atmosfære der en ikke får like mye lyst, rett og slett fordi en føler en "må". Derfor er jeg så ufattelig lykkelig for at samboer ikke er sånn. Noen kvelder kysser vi bare god natt og sovner. Andre kvelder har vi god, nær og deilig sex. Jeg har lært meg å lese tegnene på når samboer ønsker litt hanky panky og har aldri vært vanskelig å be. Har vært noen ganger jeg har gjort meg klar for natten og tenkt at i dag er jeg så trøtt at jeg må sovne med det samme. Men med det samme han tar på meg har jeg glemt alt og bare vært en veldig villig frøken samboer. Så han har altså enda ikke opplevd at jeg har sagt nei. I starten var jeg ikke så flink å ta insiativet selv i frykt for å bli avist. Men er blitt mye flinkere der nå som jeg kjenner igjen tegnene på at han er kosesyk.

Men, nå var det jo den overskriften da. Var jo det jeg skulle skrive om. For det har jeg helt ærlig lurt på mange ganger. Så etter en kjapp google søk fant jeg ut at sæd inneholder Ca.150 mg proteiner, 11 mg karbohydrater, 6 mg fett og 3 mg kolastrol. I tillegg stod det at det inneholder Magnesium, Kopper og Sink. Ikke minst inneholder en sædutløsning 200-500 millioner sædceller. Sæd er altså veldig sundt både for hud og hår. Så når mannen din sier at det er sunt, så har han helt rett. Selv har jeg visst det lenge og nyter det like mye som mannen. Men det jeg lurer på er om en bør pusse tennene etterpå, før man skal sove? Om noen har ett svar til meg der, blir jeg kjempe glad. For jeg har  opprinnelig hvite tenner som jeg er stolt av og ikke vil utsette for noe om jeg kan unngå.

I tillegg har jeg engstet meg litt for karbohydratene kunne ha noe å si på mitt slankeprosjekt for tiden. Men har slått meg til ro med at det er så lite i det store og det hele, at det er verdt det uansett. Det gir meg så ufattelig mye mer enn at jeg vil vurdere å slutte. Men de tennene altså.... det skulle jeg likt å visst.Mandagsklem fra meg og Bells <3

 


 • 20.03.2017 kl.15:15
  Haha, så morsomt at du skriver om dette! :D
  20.03.2017 kl.15:25
  Silje Morønning: Så bra at du synes det ;). Nevnte for samboer i går før han sovnet, at jeg skulle så gjerne visst om jeg burde gå ned å pusse tennene eller ikke. Han lo og sa at jeg fikk spørre på bloggen. Lo godt med og ristet momentant på hodet "nei, så gal er jeg da ikke"... Men jeg var visst så gal :o
  20.03.2017 kl.15:29
  Hehe bra innlegg,men har ikke noe svar å gi deg der.men noen som burde vite det er vel kanskje legen eller tannlegen din?
  20.03.2017 kl.15:31
  maripeplowolsen: Takker :). Men skal innrømme at jeg ikke er tøff nok til å spørre tannlegen eller legen om "bør jeg pusse tennene etter å ha svelget sæd?". Hahaha... nei, det tørr jeg ikke.
  20.03.2017 kl.15:34
  Legene spesiellt er vandt med alle slags spørsmål,men skjønner om du synes det er litt ekkelt å spørre om.jeg er veldig rett frem,så det hadde jeg gjort uten problem :p

  Håndballgutt

  20.03.2017 kl.16:11
  Hei. Du burde vurdere å bruke knebeskyttere på jobb/hjemme og ute. Du unngår støt og slag mot knærne når du bruker knebeskyttere. I tillegg holder du leddene i knærne varme. Gå på g-sport i dag. Der har de knebeskyttere.
  20.03.2017 kl.16:13
  Håndballgutt: Nei, se på det.... En spydig kommentar gitt :D


  Skriv en ny kommentar

  mylifemyhome

  Velkommen til min side. Jeg er jente i 30 årene som bor i ett koselig lite hus sammen med kjæresten min og våres 5 barn. (Vi har ingen barn sammen). Blogger om hverdagen, mote, oppussing og interiør. Send meg mail på "mylifemyhome@outlook.com", om du ønsker kontakt.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits